Zeilster Lobke laat Kelly zweten
VIDEO | Kelly ter Horst is bekend als achtergrondzangeres en was onlangs te zien in het tv-programma Het Mooiste Meisje van de Klas. In de videoserie Kelly Kookt met... kookt ze met BN'ers die ze kent uit het vak. In deze aflevering duikt ze de keuken in met zeilster Lobke Berkhout.
Lobke Berkhout en haar man zijn sportief dus hun dochter ontkomt ook niet aan sporten. Zelfs Kelly ter Horst 'mag', als de groentelasagna in de oven staat, op de fitnessapparaten. Eerder ging Kelly koken met Frans Duijts, Xander de Buisonjé en Yes-R.
Groentelasagne
Ingrediënten (voor 3 personen):
- 1 stronk broccoli
- 1 kg tomaten
- 1 takje rozemarijn
- 1 flinke tak tijm
- 4 tenen knoflook
- 1 bouillonblokje
- 1 ui
- 1 aubergine
- 2 courgettes
- 2 rode paprika's
- 10 volkoren lasagnebladen
- 75 gr pijnboompitten
- 250 gr geraspte kaas
- peper en zout
Benodigdheden:
- Kookpan
- Koekenpan
- Lasagneschaal
Bereidingswijze:
- Zet een pan met water op het vuur en wacht tot het water kookt.
- Voeg de lasagnebladen hieraan toe en kook 5 tot 10 minuten, totdat ze bijna gaar zijn.
- Doe wat olie in een koekenpan, snijd de ui en pers de knoflook en voeg beiden toe.
- Voeg ook de rozemarijn en tijm toe.
- Was de broccoli, snijd deze in stukjes en doe deze in de pan.
- Doe hetzelfde met de paprika.
- Giet ondertussen de lasagnebladen af en verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de tomaten en doe in de pan, gevolgd door het bouillonblokje.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd ondertussen dunne plakken van de aubergine en de courgette en grill/bak ze kort in de koekenpan.
- Doe wat olijfolie in de lasagneschaal en smeer uit.
- Leg de lasagnebladen onderin, gevolgd door een laagje geraspte kaas, de groenten uit de pan, opnieuw geraspte kaas, aubergine en courgette.
- Doe dit vervolgens opnieuw en maak af met pijnboompitjes en het laatste beetje geraspte kaas.
- Zet de schaal 15 minuten in de oven en serveren maar.
Bekijk hier de video met Xander de Buisonjé:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pappardelle in limoncello roomsaus met krokante pancetta
-
Wat Eten We Vandaag: Swirl bananenbrood
Een bananenbrood met twee kleuren én gevuld met hazelnoten en dadels. Dit heerlijke bananenbrood is perfect als snack, tussendoortje of traktatie. Hij is bijna te mooi om op te eten. -
Video
Rapper Yes-R in tranen tijdens het koken
Kelly ter Horst is bekend als achtergrondzangeres en was onlangs te zien in het tv-programma Het Mooiste Meisje van de Klas. In de videoserie Kelly Kookt met... kookt ze met BN'ers die ze kent uit het vak. In deze aflevering duikt ze de keuken in met Yes-R. -
Wat Eten We Vandaag: Chorizo ovenschotel
Een voedzame ovenschotel met een Spaans tintje. Het ovengerecht vullen we met knapperige sperziebonen, smaakvolle aardappelen en pittige chorizo. Een smaakvol recept en dat alles terwijl de oven het werk voor je doet. -
Dit eet Xander de Buisonjé het liefst
Kelly ter Horst is bekend als achtergrondzangeres en was onlangs te zien in het tv-programma Het Mooiste Meisje van de Klas. In de videoserie Kelly Kookt met... kookt ze met BN'ers die ze kent uit het vak. In deze aflevering duikt ze de keuken in met Xander de Buisonjé. Met hem kookt ze een gerecht met zijn lievelingsingrediënt: de truffel.
-
Wat Eten We Vandaag: Parelcouscous met tomaatjes en spinazie
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Aziatische kip met paksoi
Kip, noedels en paksoi: dit gerecht schittert in eenvoud. De heerlijke Aziatische smaken in combinatie met de limoen zorgen voor een fris, maar smaakvol gerecht. Klaar in een handomdraai. -
PREMIUM
Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
-
eigen tuin eerst
Met deze vergeten planten kun je ook zonder tuin tuinieren
-
PREMIUM
Deze inkomsten moet je opgeven bij de belastingaangifte: ‘Risico op boetes’
Het is weer zover: sinds 1 maart kun je de aangifte inkomstenbelasting doen over het jaar 2023. Wij helpen je op weg bij je belastingaangifte. Vandaag: welke inkomsten moet je opgeven? -
-
Wat Eten We Vandaag: Noedels met pittige worst