Werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis binnen 3 dagen retourneren

Veilige en makkelijke betaaloplossingen

High Tea “de smaak van Moederdag”

Let op! Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

EEN MUZIKALE EN CULINAIRE MOEDERDAGVERRASSING OP STERNIVEAU!

Wil je je moeder, bonusmoeder, schoonmoeder, oma, dochter, zus(sen) of vriendin(nen) verrassen met een uniek moederdagcadeau? Verwen hen en jezelf met een muzikale en culinaire beleving in een luxe en mooie ambiance.

Op dinsdag 24 mei organiseren wij ter gelegenheid van Moederdag een bijzondere middag op sterniveau.

Het smakelijke en muzikale moederdagcadeau

Wat kan je van de high tea verwachten?

Het wordt een heerlijke middag bij Michelinster restaurant Valuas in Venlo. 

Na een feestelijk ontvangst met een glas mousserende wijn gaan jullie aan tafel. Vervolgens worden o.a. een soepje, heerlijke hapjes, hartige smakelijke verrassingen, diverse zoetigheden aan taartjes en friandises en koffie en thee geserveerd. Tijdens het diner luisteren jullie naar een intiem privéconcert van zangeres Do en een mooi verhaal van Kelly ter Horst, de maker van het boek De smaak van het leven.

Per twee personen ontvangen jullie een exemplaar van het boek De smaak van het leven, waarin je ter plekke een mooie persoonlijk boodschap kunt schrijven voor diegene die jij hebt verrast.

Deze hele middag, die in het teken staat van verbinding en aandacht voor elkaar, zul je nooit meer vergeten – daar gaan wij alles aan doen! En je gaat ook nog eens met een goodiebag t.w.v. €45 naar huis.

Inbegrepen: glas mousserende wijn bij ontvangst, koffie, thee, hapjes, smakelijke verrassingen, privéconcert van Do, verhaal van Kelly en per 2 personen een exemplaar van het boek De smaak van het leven. En een middag die jullie niet gaan vergeten.

High Tea “de smaak van Moederdag”

Een muzikale en culinaire moederdagverrassing op sterniveau!

Let op! Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.