Werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis binnen 3 dagen retourneren

Veilige en makkelijke betaaloplossingen

Geef "De smaak van het leven"
op een bijzondere manier cadeau aan klanten of medewerkers!

Wij delen acht tips om je te inspireren

Tip 1

Deel jouw favoriete recept

Geef het boek met een persoonlijke boodschap en bijvoorbeeld het favoriete recept van de directeur. 

Organiseer een gezellige kookworkshop

Het favoriete menu van bijvoorbeeld de directie wordt (in groepjes) bereid en door het management persoonlijk uitgeserveerd aan de medewerkers of klanten. Aan het einde van de avond wordt het boek overhandigd, aangevuld met een persoonlijke boodschap en de recepten van het menu dat die avond is bereid. Naar keuze begeleid met een bijpassende fles wijn of een mooi kerstpakket.

Tip 2

Tip 3

Verwerk jouw bedrijfslogo in de animatie van het boek

Stuur het boek naar klanten of medewerkers  aangevuld met een persoonlijke boodschap en het favoriete recept van de directie. Als aankondiging krijgt iedereen vooraf een email met daarin de animatie van het boek, aangepast met het logo en een korte boodschap van het bedrijf.

Organiseer een kookwedstrijd

Het boek inclusief het menu en een persoonlijke boodschap wordt op voorhand overhandigd aan de medewerkers of een groep klanten. Tijdens de kookwedstrijd zal de jury (bestaande uit bijvoorbeeld de directie en een echte kok) de winnaar bepalen en belonen met een mooie prijs.

Tip 4

Tip 5

Deel jouw favoriete recept met een goed glas wijn

Geef het boek met een persoonlijke boodschap, het favoriete recept van de directeur en een mooie bijpassende fles wijn.

Trek ouderwets lootjes

Voor de collega die je hebt getrokken schrijf je voor in het boek een mooie persoonlijke boodschap en verderop in het boek jouw favoriete recept. Onder het genot van een hapje en drankje leest iedereen zijn persoonlijke boodschap hardop voor en wordt het favoriete gerecht even kort besproken.

Tip 6

Tip 7

Lekker eten in een restaurant

De avond wordt aangevangen met een inspirerende speech voor de genodigden waarna iedereen het boek krijgt overhandigd. Ieder boek is aangevuld met een handgeschreven persoonlijke boodschap van de directie én het recept van de chef-kok die het diner serveert. Eventueel kan het onderdeel “tafelgesprek” uit het boek gebruikt worden om elkaar tijdens het diner wat beter te leren kennen.

Deel jouw favoriete recept met een bijpassend stijlvol kerstpakket

Geef het boek aangevuld met een persoonlijke boodschap, het favoriete recept van de directeur én een bijpassend kerstpakket met bijzondere producten.

Tip 8