Maandelijks ervaren
Iedere maand breng ik een bezoek aan een mooie plek of een persoon met een bijzonder product en schrijf daar een blog over.
De verfijnde smaak van Sambal
Een eigen sambalimperium. Mina zou het liefst haar sambal in de schappen van supermarkten, bij de mensen thuis in de koelkast én in de keukens van restaurants zien liggen. Wat haar sambal zo bijzonder maakt? Dat zijn de ingrediënten uit de Molukken. Lees maar snel verder!
Verbreed je horizon met de smaken van Cavad’or
Op een zomerse dag in 1994 belde de vader van Daniël op vanuit Spanje. Hij had het wilde plan om, samen met zijn zoon, de exclusieve import van de Cava & Catànies te starten. Niet veel later was Cavad’or exclusives een feit.
De smaak van Madame Paté, – paté zoals paté hoort te zijn!
Madame Paté: een slagersdochter met een missie.
Inge heeft het patéambacht van haar vader overgenomen en maakt als ‘Madame Paté’ geheel volgens familiereceptuur overheerlijke patés en rillettes!
De verfijnde smaak van Sambal
Een eigen sambalimperium. Mina zou het liefst haar sambal in de schappen van supermarkten, bij de mensen thuis in de koelkast én in de keukens van restaurants zien liggen. Wat haar sambal zo bijzonder maakt? Dat zijn de ingrediënten uit de Molukken. Lees maar snel verder!
Verbreed je horizon met de smaken van Cavad’or
Op een zomerse dag in 1994 belde de vader van Daniël op vanuit Spanje. Hij had het wilde plan om, samen met zijn zoon, de exclusieve import van de Cava & Catànies te starten. Niet veel later was Cavad’or exclusives een feit.
De smaak van Madame Paté, – paté zoals paté hoort te zijn!
Madame Paté: een slagersdochter met een missie.
Inge heeft het patéambacht van haar vader overgenomen en maakt als ‘Madame Paté’ geheel volgens familiereceptuur overheerlijke patés en rillettes!